Известие

Collapse
No announcement yet.

Светва лампата на ръчната

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ръчната

Искам да питам засто никога неми се вклиучва лапичката за рачната каде е проблема и драпната и недрапната никога нямам такава светлина.

Comment

Ами провери дали ти е закъчена буксата до самият лост.
      Alfa Romeo 146 1.9 td
      А3 1.8Т,Lada 1500s

Comment

Проблемът при мен беше цилиндър на съединител. Ако ви губи течност значи цилиндъра си заминава. Някой майстори го наричат долна помпа или горна помпа на съединител. Има и горна и долна. Ако Ви кажат помпа на съединител, да не объркате с другата която е закачена на педала, защото аз така купих и двете, заради един майстор. Иначе се сменя сравнително лесно и цената на цилиндъра е към 60лв.Огледайте за течове под акумулатора, защото може да стане голяма беля ако ви изтече цялата спирачна течност.

Comment

Първоначално публикувано от r3m0v3 Покажи съобщение
          Проблемът при мен беше цилиндър на съединител. Ако ви губи течност значи цилиндъра си заминава. Някой майстори го наричат долна помпа или горна помпа на съединител. Има и горна и долна. Ако Ви кажат помпа на съединител, да не объркате с другата която е закачена на педала, защото аз така купих и двете, заради един майстор. Иначе се сменя сравнително лесно и цената на цилиндъра е към 60лв.Огледайте за течове под акумулатора, защото може да стане голяма беля ако ви изтече цялата спирачна течност.
          Тя цялата не може да изтече, понеже съдчето е преградено. Първо ще останеш без съединител - за него се взима от по-високото, спирачки ще си има.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

р

Някои да има за продаване важе за рачната на колелото зад шофиора.Колата е 146 боксер с дискве отзад.

Колега, моля положи малко старание в писането! Верно че не сме форум по български, но поне да е разбираемо!
            Ако търсиш нещо, първо провери в раздел купува/продава. Тук не е място за обяви.

tonov
            Last edited by tonov; d.m.y г., 19:25.

Comment

Колеги и на мен ми светваше като мина 3000 оборота .... Цилиндърчето на съединителя ме беше издънило смених го и спря да свети но и спирачна течност долях незнам от кое е то4но

Comment

Working...
              X